< Artelis Avdio-Terapija.si - BrainWave Entrainment / Nevro Lingvistično Programiranje / Hipnoza

 

.
       

ADHD – Motnja Pozornosti/Koncentracije in Hiperaktivnost

 

7-10 % otrok in nekaj malega manj odraslih trpi zaradi pomanjkanja pozornosti/koncentracije in hiperaktivnosti. Po sodobnih nevroloških raziskavah do tega pride zaradi pomanjkanja določene vrste valov v možganih. Na naši strani smo izdelali seanso, ki odpravlja in pomaga pri tovrstnih težavah ter bazira na preverjenih kliničnih raziskavah.

Cena: 39.90 EUR

 

 

Popoldanska sprostitev - Brezplačana seansa

Kliknite Tweet, Like ali Google+ in dobili boste povezavo do brezplačne promociske seanse.

Preizkusite jo in se prepričajte o učinkih BrainWave Entrainment tehnologije že danes! Kliknite tu!

 

Seanse

 

Pozornost/Koncetracija in hiperaktivnost

 

Opis:

Ta seansa pospeši možgane, medtem ko pomaga odpraviti neravnovesje med obema možganskima hemisferama, ki je pogosta pri motnjah pozornosti in hiperaktivnosti. V tej seansi se pospeši delovanje možganov, medtem ko se ohranja leva možganska hemisfera dominantna, kar je dobro za pozornost, koncentracijo, obenem pa se zmanjša intenzivnost čustvenih odzivov in hiperaktivnost. Motnje pozornosti in podobne motnje imajo pogosto »počasne valove« EEG frekvence, še posebno v levem frontalnem predelu. Zato ta seansa stimulira levo možgansko hemisfero z Beta frekvencami in desno z SMR frekvencami.

 

Modulacija frekvenc Desna:

 

Modulacija frekvenc Leva:

 

 

Navodila:

Seanso obvezno uporabljajte skupaj s slušalkami, saj se vsaka stran stimulirana z drugo frekvenco. Prav tako se prepričajte, da je leva slušalka v levem ušesu in desna v desnem. Seanso uporabljajte v tihem in mirnem prostoru, brez vseh zunanjih motenj. Sedite na udoben stol ali lezite. Ob začetku seanse zaprite oči in se sprostite. Seansa se uporablja samo s slušalkami. Med seanso ostanite mirni in karseda sproščeni. Osredotočite se na dihanje in dihajte trebušno.

 

Odlomek seanse:

 

Pozornost/Koncetracija in hiperaktivnost

 

Opis:

Seansa je povsem identična prvi, le z drugim ozadjem.

 

Odlomek seanse:

 

 

 

 

 

Cena: 39.90 EUR